Rohkeasti eläkkeelle -kurssi Vantaalla

Rohkeasti eläkkeelle -kurssi Vantaalla

1.10.2020 - 2.10.2020

Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -kurssille torstaina 1.10. klo 10.30–14.00 ja perjantaina 2.10.2020 klo 12.30–16.00 (huom. eri kellonajat). Kaksipäiväinen kurssi järjestetään Tikkurilan asukastilan monitoimitila 1:ssä. Osoite on Lummetie 2 A (4. krs), 01300 Vantaa.

Ilmoittautuminen tästä linkistä: https://kilta.senioriliitto.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=5382.


Noudatamme tapahtumissamme THL:n yleisiä ohjeita koronaviruksen ehkäisemiseksi ja lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssille hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tarjoamme osallistujien käyttöön kasvomaskin ja käsidesiä. Tapahtumiin otetaan alle puolet käytössä olevasta tilakapasiteetista, jotta riittävien turvavälien pitäminen on mahdollista. Flunssaoireisena kurssille ei tule osallistua.

Tilaan otetaan poikkeuksellisesti enintään 12 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa: Kulttuuria etsimässä (professori Jorma Uotinen), Miten sopeutua muutokseen? (työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen), Mitä mahdollisuuksia eläkkeelle siirtyminen avaa? (työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen) ja Vapaaehtoisuus (varatuomari Tuulikki Petäjäniemi).


Kurssi on kaksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kahvia sekä pientä purtavaa. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat. Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia, jos kahden päivän osallistujia ei ole tarpeeksi.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.