Rohkeasti senioriksi -kurssi Hämeenlinnassa

Rohkeasti senioriksi -kurssi Hämeenlinnassa

30.9.2020 12:00 - 30.9.2020 16:30

Tervetuloa Rohkeasti senioriksi -kurssille keskiviikkona 30.9.2020 kello 12:00–16:30. Yksipäiväinen kurssi järjestetään Wetterin talon auditoriossa. Osoite on Wetterhoffinkatu 2, 13100 Hämeenlinna.

Ilmoittautuminen tästä linkistä: https://kilta.senioriliitto.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=5367.


Noudatamme tapahtumissamme THL:n yleisiä ohjeita koronaviruksen ehkäisemiseksi ja lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssille hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tarjoamme osallistujien käyttöön kasvomaskin ja käsidesiä. Tapahtumiin otetaan enintään puolet käytössä olevasta tilakapasiteetista, jotta riittävien turvavälien pitäminen on mahdollista. Flunssaoireisena kurssille ei tule osallistua.

Tilaan otetaan poikkeuksellisesti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Osallistuja voi olla osallistunut keväällä 2020 Rohkeasti eläkkeelle -kurssille Hämeenlinnassa.

Kurssilla syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän vapaa-ajan hyödyntämiseen. Kurssilla käsitellään seuraavia teemoja: järjestötoiminnan ulottuvuudet (Sirkka-Liisa Virtanen, Hämeenlinnan vanhusneuvoston varapuheenjohtaja), viestintä järjestötyössä (Pentti Repo, Hämeenlinnan ikäihmisten raadin puheenjohtaja) ja seniorikansalaisen talous (Anu Iso-Kokkila-Vähänen, palvelupäällikkö, Hämeenlinnan Oma Säästöpankki).


Kurssi on yksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kahvia sekä pientä purtavaa. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.