1.-4.12.2023 PATINAN LUKIJAMATKA ADVENTIN AIKAA – KOLMEN MAAN MATKALLA

1.-4.12.2023 PATINAN LUKIJAMATKA ADVENTIN AIKAA – KOLMEN MAAN MATKALLA

Varaa paikkasi viimeistään 27.9! Patinan adventin ajan lukijamatkalla vieraillaan peräti kolmessa maassa: Slovakiassa, Unkarissa ja Itävallassa!

Bratislava on Tonavan rannan ikivanha kaupunki. Itsenäisen Slovakian pääkaupunkina Bratislava on vielä nuori, mutta sen historia Euroopan sydämessä, Itävallan ja Unkarin rajamailla, ulottuu kauas vuosisatojen taa. Vanha kaupunki mukulakivikatuineen on tunnelmallinen ja kotoisa, viehättävä sekoitus eri aikakausia, renessanssia, gotiikkaa ja barokkia. Bratislava on kulttuurikaupunkina verraton, ja kulttuurinautintojen lisäksi matkailija löytää wieniläistyyppisiä kahviloita, edullisia ostoksia ja mukavia kellariravintoloita.

Kokopäiväretkellä vieraillaan Unkarin puolella, jossa tutustutaan Pannonhalman luostariin ja maistellaan likööriä. Adventin aikaan tietysti myös ihastuttavat joulutorit tulevat tutuiksi niin Bratislavassa kuin myös paluupäivänä ihastuttavassa Wienissä. Wienin kierroksella nähdään myös tämän elegantin kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä joulutorin lisäksi.

Matkalla on mukana Patinan edustaja.

Klikkaa tästä ja lue lisää!