Älä jää yksin - tule mukaan!

Älä jää yksin - tule mukaan!

Juuri nyt Sinulla on monta hyvää syytä liittyä senioriyhdistykseen! Alta voit lukea lisää siitä mitä kaikkea senioritoiminta voi sinulle tuoda tullessaan ja mitä kaikkea eri senioriyhdistyksissä tapahtuu!

Liittymällä jäseneksi…

  • Löydät uuden harrastuksen
  • Saat tietoa eläkeläisiä koskevista asioista
  • Luot uusia kontakteja ja löydä uusia ystäviä!
  • Saat uuden ystäväpiirin senioriyhdistyksestä
  • Tuet vaikuttamistyötämme ikääntyneiden puolesta!
  • Saat käyttöösi senioriliiton hankkimat jäsenedut ja Patina -lehden kotiinkannettuna 5 krt vuodessa!
  • Pääset katselemaan vain senioriliiton paikallisyhdistysten jäsenille tarkoitettuja webinaareja ja luentoja

Yhdistysten vuosittainen jäsenmaksu vaihtelee yhdistyksittäin noin 15 eurosta 40 euroon.

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

Tarjoamme Suomen kaikissa osissa monipuolista toimintaa, harrastuksia, kulttuuria, senioriliikuntaa, matkoja ja retkiä sekä kerhoja ja paljon muuta. Säännöllisissä tapaamisissa kuullaan mielenkiintoisia luentoja ja alustuksia eri aiheista.

Meillä ei ole ikärajoja toiminnassamme, tekemistä löytyy niin eläkkeelle juuri jääneille, työelämän loppuvaiheessa oleville kuin pidempään eläkeajasta nauttineille!

Senioriliitto ja monet paikalliset senioriyhdistykset tarjoavat myös etätoimintaa sosiaalisen median kautta ja esimerkiksi Teams-tapaamisilla. Voit siis löytää kauttamme uusia ystäviä ja kontakteja! Etsi sinua lähimpänä oleva senioriyhdistys täältä ja katso, millaista toimintaa jäsenyhdistyksemme tarjoaa!

Teemme myös auttamistyötä ja tuemme eri tavoin yksinäisiä ikääntyviä. 

Jäseneksi liittymällä tuet tavoitteitamme sekä senioriliiton vaikuttamis- ja auttamistyötä valtakunnallisesti ja paikallisesti. Liittomme vaikuttamistyöhön ja kannanottoihin voit tutustua täällä.

LIITY JÄSENEKSI!

Lähde rohkeasti mukaan toimintaamme ja liity jäseneksi. Jäseneksi liittymällä tuet vaikuttamis- ja auttamistyötämme, ja saat samalla uusia mukavia ystäviä!

Senioriliittoon liityt paikallisen senioriyhdistyksen jäsenyyden kautta. Yhdistysten vuosittainen jäsenmaksu vaihtelee yhdistyksittäin noin 15 eurosta 40 euroon.

Senioriliiton viisi kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti Patina sisältyy yhdistyksen jäsenmaksuun - kotiin kannettuna. Muille kuin senioriyhdistysten jäsenille lehden tilaushinta on 35 euroa/vsk. Senioriliiton jäsenedut löydät klikkaamalla täältä ja liiton sekä Patina lehden lukijamatkat täältä

Lisätietoja löytyy Patina-lehdestä ja esimerkiksi liiton Facebook-sivulta. 

Tervetuloa jäseneksi!


LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ