Kirjoita Patinaan

Kirjoita Patinaan

Artikkeleiden ja kuvien aineistopäivät 2023 sekä uudistetut ohjeet lehden avustajille ja toimittajille:

Kirjoita artikkeli Patinaan ja lähetä meille valokuvia. Toimituksellisen materiaalin (myös yhdistyksilta ja piireiltä) tulee olla perillä sähköpostissamme numeroittain viimeistään toimituksen materiaalin määräpäivinä. Mainosmateriaalin viimeistään aineistopäivänä:

Yhdistysten ja piirien aineistojen toimitus (viimeistään Toimituksellisen materiaalin -päivinä, myöhästynyttä materiaalia ei välttämättä saada sisällytettyä haluttuun numeroon) täältä löytyvän lomakkeen kautta! 

Muut artikkelit ja jutu toimitetaan erikseen annettavan ohjeen mukaisesti. Tarjoa juttuaihetta toimitukselle sähköpostitse: patina@senioriliitto.fi. Toimitus antaa tarkemmat ohjeet pidempien juttujen toimittamista varten.

 Uudistuvaan Patinaan kirjoitusohje löytyy sivun alalaidasta!

Myöhässä saapunutta materiaalia tai esimerkiksi liian pitkiä tekstejä ei todennäköisesti julkaista lainkaan. Varmimmin julkaistaan juttu tai artikkeli, joka on laadittu huolellisesti, ja jossa asia on esitetty napakasti laadukkaiden valokuvien kera.

Muista, että Patina on aikauslehti, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa vuonna 2023. Tekstin pitää siis olla ajankohtainen pitkään vielä lehden imestymisen jälkeenkin.

Patinan ohjeet kirjoittajille ja kuvaajille