Matkoja jäsenillemme

Matkoja jäsenillemme

Tällä sivulla ilmoitetamme vain niistä matkoista, joihin kaikki seniorijäsenemme ympäri Suomen, yhdistykseen ja piiriin katsomatta, ovat tervetulleita mukaan. Yhdistysten ja piirien omilta sivuilta löydät lisää jäsenmatkoja. Klikkaamalla Lue lisää -kohdasta pääset lukemaan tarkemmin kustakin matkasta.


Alta löydät Patinan lukijamatkat, senioriliiton jäsenmatkat ja senioriliiton jokiristeilyt sekä erikoisristeilyt


PATINAN LUKIJAMATKAT NYT MYYNNISSÄ! - Yhteistyössä Matka-Agenttien kanssa

23.-26.4.2024 PATINAN LUKIJAMATKA: KEVÄINEN GDANSK

Itämeren rannalla sijaitseva Gdansk on Puolan rannikon suurin ja merkittävin kaupunki. Gdanskilla on pitkä, vaiheikas ja värikäs, myöskin sotaisa historia takanaan. Se tunnetaan vanhana, merkittävänä hansakaupunkina ja vapaakaupunkina, jota Napoleonkin aikanaan kutsui ”avaimeksi kaikkeen”.

Kaupunki oli hyvin kansainvälinen kaupunki aina toiseen maailmansotaan saakka, ja tunnettiin siihen asti Danzigin nimellä. Toinen maailmansota muutti kaiken, sehän alkoi nimenomaan täältä Gdanskin ja pohjoisen Puolan alueelta. Sota tuhosi kaupungin ja lähialueet lähes täysin, ja kaikki vanhat rakennukset ovat sodan jälkeen jälleenrakennettuja.

Matkaemäntänä ja Patinan edustajana matkalla on senioriliiton edunvalvonnan suunnittelija Timo Vuori.

SENIORILIITON JÄSENMATKAT - Yhteistyössä Matkapoikien kanssa

Senioriliiton Montenegron kierros 19.4. - 24.4.2024

Kiertomatkan aikana näet ja koet kirstallinkirkkaita merivesiä, jylhiä ja upeita vuoria ja kansallispuistoja sekä idyllisiä keskiaikaisia kaupunkeja.

Hintaan sis. suorat lennot ja matkatavarat, majoitus 2 hengen huoneessa aamiaisin, 4 lounasta, 5 illallista, kuljetukset kohteessa, sisäänpääsymaksut kohteissa, paikallisoppaan palvelut ja suomenkielinen opas. Matkalla mukana senioriliiton edustajana toiminnanjohtaja Maarit Kuikka!

Matkalla nähdään muun muassa:

  • Durmitorin kansallispuisto, Biogradsko Gora, Skadarjärvi eli Skutarijärvi, Budva, Igalo ( Herzeg Novi), Kotor ja Dubrovnik

Lennämme Finnairilla

Senioriliiton paikallisia makuja ja patikointia Andorrassa 14.5. - 20.5.2024

Lähde tutustumaan Andorran historiaan ja nykypäivään paikallisten makujen ja kevyen patikoinnin lomassa.

Ohjelma sopii kaikenikäisille peruskuntoisille, tervejalkaisille ihmisille. Hintaan sis. suorat lennot ja matkatavarat, majoitus 2 hengen huoneessa aamiaisin, 2 ohjattua patikointiretkeä, 5 illallista, kuljetukset kohteessa, sisäänpääsymaksut kohteissa, paikallisoppaan palvelut ja suomenkielinen opas. Matkalla mukana Senioriliiton edustaja!

Patikointia, upeita maisemia ja paikallisia makuja Andorrassa!  

Lähde tututumaan Andorran historiaan ja nykypäivään paikallisten makujen ja kevyen patikoinnin lomassa. Ohjelma sopii kaikenikäisille peruskuntoisille ihmisille, mutta ei liikuntarajoitteisille sillä maasto on kivikkoista. Ohjaajamme asuu samassa hotellissa yhdessä ryhmän kanssa. Vaellusreittien vetäminen tapahtuu paikallisen ammattiohjaan avustamana.
Otathan oman täytettävän juomapullon mukaan patikkamatkalle!

SENIORILIITON MATKAT KRISTINA CRUISESIN KANSSA

Senioriliiton adventtiajan matka Pohjois-Saksan joulutoreille 1. – 6.12.2023 (pe-ke) 5 yötä

Helsinki – Travemünde – Lyypekki – Lüneburg - Wismar – Travemünde - Helsinki Koe samalla matkalla viihdyttävä risteily Itämerellä ja virkistävä joulunalusajan kaupunkiloma saksalaisissa pikkukaupungeissa.

Rattoisaa laivamatkaa Finnlinesin Ropax - laivalla rytmittävät kiireettömät ateriat ja hyväntuulinen ohjelma. Meripäivien välissä saat nauttia kahden päivän ajan Pohjois-Saksan charmista ja ihastuttavista joulutoreista.

Silmäile Lyypekin arkkitehtuuria, maistele tunnettua marsipaania ja tee löytöjä kaupungin lukuisissa liikkeissä. Suolan tuotannolla rikastuneen Lüneburgin hansakaupungin muinainen vauraus näkyy edelleen kauniina vanhoina punatiilirakennuksina. Itämeren rannalla sijaitsevaa Wismarin pikkukaupunkia pääset ihastelemaan myös opastetulla kävelykierroksella. 

Antoisaa ja niin vaivatonta matkustamista samanhenkisessä matkaseurassa!

Senioriliiton edustaja on matkalla mukana!

Lisätiedot ja varaukset puhelimitse Kristina Yhteismatkoilta 
puh 05 – 211 44 tai lähettämällä s-postia info@kristina.fi

NÄMÄ ON JO MYYTY LOPPUUN! - KYSY PERUUTUSPAIKKOJA  

1.-4.12.2023 PATINAN LUKIJAMATKA ADVENTIN AIKAA – KOLMEN MAAN MATKALLA

Patinan adventin ajan lukijamatkalla vieraillaan peräti kolmessa maassa: Slovakiassa, Unkarissa ja Itävallassa!

Bratislava on Tonavan rannan ikivanha kaupunki. Itsenäisen Slovakian pääkaupunkina Bratislava on vielä nuori, mutta sen historia Euroopan sydämessä, Itävallan ja Unkarin rajamailla, ulottuu kauas vuosisatojen taa. Vanha kaupunki mukulakivikatuineen on tunnelmallinen ja kotoisa, viehättävä sekoitus eri aikakausia, renessanssia, gotiikkaa ja barokkia. Bratislava on kulttuurikaupunkina verraton, ja kulttuurinautintojen lisäksi matkailija löytää wieniläistyyppisiä kahviloita, edullisia ostoksia ja mukavia kellariravintoloita. Kokopäiväretkellä vieraillaan Unkarin puolella, jossa tutustutaan Pannonhalman luostariin ja maistellaan likööriä. Adventin aikaan tietysti myös ihastuttavat joulutorit tulevat tutuiksi niin Bratislavassa kuin myös paluupäivänä ihastuttavassa Wienissä. Wienin kierroksella nähdään myös tämän elegantin kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä joulutorin lisäksi.

Matkalla on mukana Patinan edustaja.