Matkoja jäsenillemme

Matkoja jäsenillemme

Tällä sivulla ilmoitetamme vain niistä matkoista, joihin kaikki seniorijäsenemme ympäri Suomen, yhdistykseen ja piiriin katsomatta, ovat tervetulleita mukaan. Yhdistysten ja piirien omilta sivuilta löydät lisää jäsenmatkoja. Klikkaamalla Lue lisää -kohdasta pääset lukemaan tarkemmin kustakin matkasta.


Alta löydät Patinan lukijamatkat, senioriliiton jäsenmatkat ja senioriliiton jokiristeilyt sekä erikoisristeilyt


PATINAN LUKIJAMATKAT NYT MYYNNISSÄ! - Yhteistyössä Matka-Agenttien kanssa

1.-4.12.2023 PATINAN LUKIJAMATKA ADVENTIN AIKAA – KOLMEN MAAN MATKALLA

Patinan adventin ajan lukijamatkalla vieraillaan peräti kolmessa maassa: Slovakiassa, Unkarissa ja Itävallassa!

Bratislava on Tonavan rannan ikivanha kaupunki. Itsenäisen Slovakian pääkaupunkina Bratislava on vielä nuori, mutta sen historia Euroopan sydämessä, Itävallan ja Unkarin rajamailla, ulottuu kauas vuosisatojen taa. Vanha kaupunki mukulakivikatuineen on tunnelmallinen ja kotoisa, viehättävä sekoitus eri aikakausia, renessanssia, gotiikkaa ja barokkia. Bratislava on kulttuurikaupunkina verraton, ja kulttuurinautintojen lisäksi matkailija löytää wieniläistyyppisiä kahviloita, edullisia ostoksia ja mukavia kellariravintoloita. Kokopäiväretkellä vieraillaan Unkarin puolella, jossa tutustutaan Pannonhalman luostariin ja maistellaan likööriä. Adventin aikaan tietysti myös ihastuttavat joulutorit tulevat tutuiksi niin Bratislavassa kuin myös paluupäivänä ihastuttavassa Wienissä. Wienin kierroksella nähdään myös tämän elegantin kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä joulutorin lisäksi.

Matkalla on mukana Patinan edustaja.

SENIORILIITON JOKIRISTEILY 2023 - Yhteistyössä Kristina Cruisesin kanssa

NÄMÄ ON JO MYYTY LOPPUUN! - KYSY PERUUTUSPAIKKOJA  

Senioreiden jokiristeily Main- ja Reinjoelle Frankfurtista Amsterdamiin 13.9.2023

Lähde tunnelmalliselle jokiristeilylle Saksasta Alankomaihin, nauttimaan kaupunkien sykkeestä, nähtävyyksistä ja pikku­paikkojen idyllistä.

Syyskuun yhteismatkan kruunaavat laivan ruokaherkut ja joenvarren levolliset näkymät, joita voisi ihailla loputtomiin.Jo risteilyn alkusatama Frankfurt tarjoaa komeaa katseltavaa. Puuristikkotalot ja vanhat linnat nousevat pääosaan, kun matkaat viininviljelysseudulle. Mainzissa voit maistella seudun satoa ja Koblenzissa nousta gondolihissillä kukkulan linnoitukselle. Yhden illan vietät Kölnissä. Alankomaissa saat tutustua viihtyisään Nijmegeniin, Gorinchemin linnoituskaupunkiin ja Dordrechtiin, jonka keskusta on jokien ja kanaalien pirstoma. Vilkkaan rahtisataman värittämä Rotterdam säväyttää nykyarkkitehtuurillaan. Sokerina risteilyn pohjalla on lumoava Amsterdam. 

Matka saatavilla myös ilman lentoja (11.-22.9.2023) kulkien Finnlinesin laivalla Saksaan ja sieltä linja-­autolla joki laivalle ja takaisin. 

Tälle upealle jokiristeilylle on mahdollista lähteä joko maata pitkin matkustaen tai lentäen! Matkan vastuullinen matkatoimisto on Kristina Cruises Oy. Lue lisää klikkaamalla tästä

PATINAN LUKIJAMATKA: KAUNEINTA KROATIAA 30.09.-4.10.2023

Adrianmeren rannikko Kroatiassa on varmasti Euroopan kauneinta maisemaa. Sinisen eri sävyissä kimmeltävä meri, lukemattomat viehättävät saaret, vuoristoiset maisemat, vanhat kaupungit ja pikkukylät tekevät tästä Dalmatian alueesta lumoavan kauniin.

Splitin sokkeloisilla kujilla ja aurinkoisella rantabulevardilla yhdistyy historia ja kansainvälinen tunnelma. Kiehtova vanhakaupunki on sekoitus muinaista Dioclectianin palatsia, Rooman valtakunnan aikaisia nähtävyyksiä ja värikästä nykyaikaa. Tämän matkan vierailukohteet, historiallinen Split, pieni Pakovo Selon kylä, tunnelmallinen Trogir, Unescon suojelukohde Sibenik, ihastuttava Bracin saari – ja turkoosi meri – ovat kuin aurinkoisten elämysten helminauha.   

Matkalla on mukana Patinan edustaja. 

Onko sinulla kysyttävää matkasta?  Soita 09 2510 2080 (pvm/mpm) tai klikkaa alta!

SAARENMAAN OOPPERAPÄIVÄT 27.-30.7.2023

Kesä, Saarenmaa ja oopperamusiikki kuuluvat yhteen!

Kuressaaren Piispanlinnassa soi taas maailmankuulujen säveltäjien musiikki. Patinan lukijamatkalaiset nauttivat Aida-oopperan unohtumattomista sävelistä. Myös lauantai-illan upeaan oopperagaalaan on halutessaan mahdollisuus osallistua. Matkalla on myös muuta yhteistä ohjelmaa ja ateriat, sekä mukana Patinan edustaja.

Onko sinulla kysyttävää matkasta?  Soita 09 2510 2080 (pvm/mpm) tai klikkaa alta! Lue ohjelma ja varaa paikkasi nopeasti täältä! 

PATINAN LUKIJAMATKA: VIEHÄTTÄVÄ ITÄVALTA JA CARMEN-OOPPERA 10.-13.8.2023

Itävaltaan ja sen eleganttiin pääkaupunkiin Wieniin on aina kuulunut myös musiikki. Itävallan Tällä ainutlaatuisella matkalla koetaan paitsi ihastuttavan Wienin ja lähistön nähtävyyde

Myös St.Margarethenin kesäiset oopperafestivaalit ja Georges Bizet’n ooppera Carmen. järvialueella, pienessä St. Margarethenin kylässä, roomalaisten aikaisessa kivilouhimossa eläydytään Carmen-oopperan tunnelmiin. Matkalla on oopperaelämyksen lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista: Wienissä nähdään tämän ihastuttavan kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja vieraillaan keisarillisessa Hofburgin talvipalatsissa sekä Sissi-museossa, ja istahdetaan kakkukahveille aidossa wieniläiskahvilassa ja paljon muuta! Lue lisää alta klikkaamalla! 

Matkalla on mukana Patinan edustaja. 

Onko sinulla kysyttävää matkasta?  Soita 09 2510 2080 (pvm/mpm) tai klikkaa alta!

LOPPUUNMYYTY - Kansallisen senioriliiton Kiertomatka Islantiin 6.9.2023-10.9.2023!

Tervetuloa mukaan Kansallisen senioriliiton ikimuistoiselle matkalle kiehtovaan Islantiin.

Matkalla mukana suomenkielinen paikallisopas sekä senioriliiton järjestöpäällikkö Pia Nyman.

Reykjavik - Luonnonvoimien muokkaama kiehtova Islanti sekä sen pääkaupunki Reykjavik tarjoaa matkailijalle ennenkokemattomia elämyksiä
Blue Lagoon - Blue Lagoon on ehkä yksi Islannin tunnetuimmista käyntikohteista. Täällä kuumien lähteiden ulkoilmakylpylässä viihtyvät niin turistit kuin paikallisetkin
Kultainen kolmio - Kultaiseen kolmioon kuuluu ehkä Islannin tunnetuimmat luonnonnähtävyydet.
Etelärannikko - Islannin etelärannikolta löytyy upeat Seljalandfossin ja Skógafossin vesiputoukset. 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö

Loppuunmyyty: Patinan lukimatka ruusujen Visbyhyn 16.6.-18.6.2023

Kiehtova Gotlanti, tämä ruusujen saari, on vuosisatojen varrella houkutellut niin hansakauppiaita, valloittajia kuin taiteilijoita. Viking Linen ms Gabriella vie sinut Patinan lukijamatkalle saaren hurmaavaan pääkaupunkiin Visbyhyn.

Seikkaile omin päin tai osallistu opastetuille retkille keskiaikaisessa Visbyssä tai Gotlannin kauneimpia maisemia ihaillen!  Matkalla on mukana matkaisäntänä ja Patinan edustajana senioriliiton viestintäpäällikkö Petri Rytkönen.Lisäksi tarjolla lisämaksullisia retkiä. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille matkustajille (matkalla ei ole esteettömiä kuljetuksia eikä hotellia, retkillä kävellään).

Lue lisää (mm matkaohjelma ja ehdot) ja varaa matkasi Matka-agenttien kautta klikkaamalla tästä tai soittamalla numeroon 09 2510 2080 (pvm/mpm). Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ajantasaiset tiedot matkasta ja sen ehdoista löytyvät vastuullisen matkanjärjestäjän sivuilta.