Matkoja jäsenillemme

Matkoja jäsenillemme

Tällä sivulla ilmoitetamme vain niistä matkoista, joihin kaikki seniorijäsenemme ympäri Suomen, yhdistykseen ja piiriin katsomatta, ovat tervetulleita mukaan. Yhdistysten ja piirien omilta sivuilta löydät lisää jäsenmatkoja. Klikkaamalla kuvia pääset lukemaan tarkemmin kustakin matkasta.


PATINAN LUKIJAMATKAT NYT MYYNNISSÄ!

UUTUUSMATKA RIIKA JA RUNDALEN LINNA 13.-17.4.2023 (to-ma) 

Riian historiaa maustaa melkeinpä kaikkien eurooppalaisten kansojen vaikutteet.  Tänä päivänä Riiassa ihaillaan jugend-arkkitehtuuria, upeasti entisöityä vanhaa kaupunkia ja kuljetaan sen kapeilla kaduilla, nähdään ylväitä kirkkoja, pistäydytään mukavissa kahviloissa ja tunnelmallisissa ravintoloissa, tutustutaan taidegallerioihin, katsellaan muotiliikkeitä.  Koko Riian vanhakaupunki jugendtaloineen on Unescon maailmanperintökohde. Patinan lukijamatkalla tutustutaan upeaan Riikaan ja sen nähtävyyksiin, ja vieraillaan myös kaupungin ulkopuolella, Rundalen linnassa.

Matkalla on mukana Patinan edustaja, sekä matkaemäntänä/matkanjohtajana Matka-Agenttien Riikka Kettunen.

Klikkaa tästä ja lue lisää!

kevät 2023 - SATUKIRJAN MAISEMIA ITALIASSA JA SVEITSISSÄ 3.-7.5.2023 (ke-su)

Kuvankauniit maisemat toivottavat tervetulleeksi Italian järviseudulla ja Sveitsissä, Alppien kohotessa korkeuksiin - kuin satukirjassa. Näe upeat Pohjois-Italian Como- ja Lago Maggiore -järvet sekä elegantti Stresan kylä ja sen tunnetuin nähtävyys Isola Bella. Sveitsin puolella ihaillaan satukirjan alppimaisemia Luganossa ja Locarnossa, ja matkan päätteeksi tutustutaan suurkaupunki Milanoon ja sen nähtävyyksiin. Unohtumattomia alppi- ja järvimaisemia, mielenkiintoisia retkiä ja erinomaista ruokaa - lähde mukaan! 

Matkalla on mukana Patinan edustaja.

Lue ohjelma ja varaa paikkasi nopeasti täältä!

UUTUUSMATKA kesä 2023 - SAARENMAAN OOPPERAPÄIVÄT 27.-30.7.2023

Kesä, Saarenmaa ja oopperamusiikki kuuluvat yhteen! Kuressaaren Piispanlinnassa soi taas maailmankuulujen säveltäjien musiikki. Patinan lukijamatkalaiset nauttivat Aida-oopperan unohtumattomista sävelistä. Myös lauantai-illan upeaan oopperagaalaan on halutessaan mahdollisuus osallistua. Matkalla on myös muuta yhteistä ohjelmaa ja ateriat, sekä mukana Patinan edustaja.

Lue ohjelma ja varaa paikkasi nopeasti täältä!

 


SENIORILIITON JÄSENMATKAT

Andalusian kiertomatka 30.3.-6.4.2023

Tervetuloa mukaan Kansallisen Senioriliiton ikimuistoiselle matkalle hyvässä ja iloisessa seurassa! Matkalla mukana myös Senioriliiton edustaja. Lennot mukavasti Tampereelta suoraan Malagaan.

Monipuolinen kiertomatkamme vie Espanjan aurinkoisimpaan maakuntaan. Matkalla näet monta upeaa kaupunkia, niiden upeaa historiaa, vaihtelevaa arkkitehtuuria ja ylväitä maisemia. Kohteina ovat muun muassa Granada, Cordoba, Sevilla, Cadiz, Ronda, El Torcal, Jerez de la Frontera ja Málaga. 

Hintaan sisältyy mm.: Lentomatkat Tampere – Malaga – Tampere reittilennoilla, matkatavarat lennoilla, bussikuljetukset matkaohjelman mukaisesti, hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin, ateriat: seitsemän illallista ja yksi lounas, Sherry- maistiaiset viinitilalla, sisäänpääsymaksut Alhambran palatsiin, Cordoban moskeijaan ja Sevillan katedraaliin, opastetut kaupunkikierrokset Granadassa, Cordobassa ja Sevillassa, opastetut kaupunkikierrokset Rondassa, Cadizissa ja Malagassa, suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaisesti!

Pidätämme oikeudet muutoksiin! Vastuulllisena matkanjärjestäjänä toimii Matkapojat. Lisätietoja, ehdot, tarkka kuvaus matkasta ja varaukset Matkapoikein nettisivuilta klikkaamalla tästä tai Matkapoikien myyntipalvelusta  010 2323200!


SENIOREIDEN ERIKOISRISTEILY KARIBIALLA 2023

9 päivän VIP –erikoisristeily 5. - 13.2.2023 täysihoidolla

Loistoristeilijä Costa Pacifican Karibian risteilyllä on upea reitti - kuusi ainutlaatuista vierailukohdetta! Tutustut Dominikaaniseen tasavaltaan, jonka monipuolisuus tulee esille niin viehättävissä kaupunkikohteissa, jännittävissä palmumetsissä kuin ihka aitoa paikalliselämää seuratessakin. 

Risteilyllä vieraillaan myös rennonletkeällä Jamaikalla ja Grand Turksin paratiisissa - kaikkea tätä ympäröi iki-ihana Karibianmeri, jonka äärellä vietät unelmiesi loman. Asiantuntijaopas Tuuli Sariola apuna laivalla ja oppaana vierailukohteissa.

 Lue lisää loistoristeilyjen nettisivuilta klikkaamalla tästä!

Nyt vain 2595,-  (norm. 2795,-), Virvoitus- ja alkoholijuomat ovat lisämaksusta 30 € pvä per hlö

Hinnat/VIP -edut 30.8.22 asti, kiintiö vain 35 paikkaa. Varaa heti! Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises 


Yhdistysten ja piirien matkat 

 

Olet tervetullut mukaan riippumatta siitä, minkä yhdistyksen jäsen olet!


NÄMÄ ON JO MYYTY LOPPUUN!

 

KYSY PERUUTUSPAIKKOJA  

24.-27.11.2022 (to-su) JOULUTORIEN BERLIINI

MATKA TÄYNNÄ - Matkalla on mukana Patinan edustajana ja matkaisäntänä senioriliiton hankekoordinaattori Timo Vuori.

Klikkaa tästä ja tutustu koko matkaan!

MATKA TÄYNNÄ - 30.12.2022-2.1.2023 UUSI VUOSI WIENISSÄ

Matkalla on mukana Patinan edustajana ja matkaemäntänä senioriliiton toiminnanjohtaja Maarit Kuikka.

KLikkaa tästä ja lue upeasta matkastamme lisää!

 


MATKA TÄYNNÄ - YHDESSÄOLOA, HISTORIAA, RUOKAA, VIINIÄ JA PATIKOINTIA ITALIASSA 2.5.-8.5.2023

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

KATSO SENIORILIITON PATIKKAMATKA MATKAPOJILTA >>