Ensimmäiset Patinan lukijamatkat vuodelle 2023 varattavissa!

Ensimmäiset Patinan lukijamatkat vuodelle 2023 varattavissa!

Nyt on mahdollisuus varata paikkasi upeille ja uusille lukijamatkoille satukirjan maisemiin Ilaliassa ja Sveitsissä sekä Saarenmaan Oopperapäiville!

UUTUUSMATKA kevät 2023 - SATUKIRJAN MAISEMIA ITALIASSA JA SVEITSISSÄ 3.-7.5.2023 (ke-su)

Kuvankauniit maisemat toivottavat tervetulleeksi Italian järviseudulla ja Sveitsissä, Alppien kohotessa korkeuksiin - kuin satukirjassa. Näe upeat Pohjois-Italian Como- ja Lago Maggiore -järvet sekä elegantti Stresan kylä ja sen tunnetuin nähtävyys Isola Bella. Sveitsin puolella ihaillaan satukirjan alppimaisemia Luganossa ja Locarnossa, ja matkan päätteeksi tutustutaan suurkaupunki Milanoon ja sen nähtävyyksiin. Unohtumattomia alppi- ja järvimaisemia, mielenkiintoisia retkiä ja erinomaista ruokaa - lähde mukaan! 

Matkalla on mukana Patinan edustaja.

Lue ohjelma ja varaa paikkasi nopeasti täältä!

 

UUTUUSMATKA kesä 2023 - SAARENMAAN OOPPERAPÄIVÄT 27.-30.7.2023

Kesä, Saarenmaa ja oopperamusiikki kuuluvat yhteen! Kuressaaren Piispanlinnassa soi taas maailmankuulujen säveltäjien musiikki. Patinan lukijamatkalaiset nauttivat Aida-oopperan unohtumattomista sävelistä. Myös lauantai-illan upeaan oopperagaalaan on halutessaan mahdollisuus osallistua. Matkalla on myös muuta yhteistä ohjelmaa ja ateriat, sekä mukana Patinan edustaja.

Lue ohjelma ja varaa paikkasi nopeasti täältä!