Ilmoittaudu juhlaluennolle: KANSALLISEN SENIORILIITON 50-VUOTISHISTORIA

Ilmoittaudu juhlaluennolle: KANSALLISEN SENIORILIITON 50-VUOTISHISTORIA

TULE KUUNTELEMAAN SENIORILIITON 50-VUOTISJUHLALUENTOSARJAA, JONKA TEEMANA ON TULEVAISUUS. Aiheena 5.10. on Kansallisen senioriliiton 50-vuotishistoria!

Senioriliitto juhlistaa 50-vuotistaivaltaan juhlaluentosarjalla, joka jatkuu 5.10 klo 13.00 – 14.00 pidettävällä luennolla. Aiheena luennolla on Kansallisen senioriliiton 50-vuotishistoria. Vieraina tilaisuudessa ovat Kansallisen senioriliiton puheenjohtajina toimineet Tapani Mörttinen ja Jouni Mykkänen. Haastattelijana tilaisuudessa toimii Porvarillisen työn arkiston arkistonjohtaja ja filosofian tohtori Riku Keski-Rauska.

Tapahtuma on tarkoitettu senioriliiton paikallisyhdistysten jäsenille! Sarjaa jatketaan tämän vuoden ajan ja tulevista luennoista tiedotetaan kuukausittaisissa jäsenviesteissä!

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen luennon alkua. Luento pidetään Youtube live -tapahtumana, jota voi seurata tietokoneen selaimelta (Chrome, Edge, Firefox, Safari). Seuraaminen ei edellytä kameraa tai mikrofonia! Kysymyksiä voi esittää striimin chattitoiminnon kautta tai lähettämällä tekstiviestin numeroon joka ilmoitetaan luennon alussa. 

ILMOITTAUDU KLIKKAAMALLA TÄSTÄ