Joulunajan matkat tulleet myyntiin!

Joulunajan matkat tulleet myyntiin!

Lähde mukaan Kolmen maan adventtimatkalle tai Ropax matkalle joulutoreille Pohjois-Saksaan joulukuun alussa!

1.-4.12.2023 PATINAN LUKIJAMATKA ADVENTIN AIKAA – KOLMEN MAAN MATKALLA

Patinan adventin ajan lukijamatkalla vieraillaan peräti kolmessa maassa: Slovakiassa, Unkarissa ja Itävallassa! Bratislava on Tonavan rannan ikivanha kaupunki. Itsenäisen Slovakian pääkaupunkina Bratislava on vielä nuori, mutta sen historia Euroopan sydämessä, Itävallan ja Unkarin rajamailla, ulottuu kauas vuosisatojen taa. Vanha kaupunki mukulakivikatuineen on tunnelmallinen ja kotoisa, viehättävä sekoitus eri aikakausia, renessanssia, gotiikkaa ja barokkia. Bratislava on kulttuurikaupunkina verraton, ja kulttuurinautintojen lisäksi matkailija löytää wieniläistyyppisiä kahviloita, edullisia ostoksia ja mukavia kellariravintoloita. Kokopäiväretkellä vieraillaan Unkarin puolella, jossa tutustutaan Pannonhalman luostariin ja maistellaan likööriä. Adventin aikaan tietysti myös ihastuttavat joulutorit tulevat tutuiksi niin Bratislavassa kuin myös paluupäivänä ihastuttavassa Wienissä. Wienin kierroksella nähdään myös tämän elegantin kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä joulutorin lisäksi.

Matkalla on mukana Patinan edustaja.

Lue lisää klikkaamalla tästä!

 

1. – 6.12.2023 (pe-ke)  5 yötä Senioriliiton adventtiajan matka Pohjois-Saksan joulutoreille 

Helsinki – Travemünde – Lyypekki – Lüneburg - Wismar – Travemünde - Helsinki

Koe samalla matkalla viihdyttävä risteily Itämerellä ja virkistävä joulunalusajan kaupunkiloma saksalaisissa pikkukaupungeissa. Rattoisaa laivamatkaa Finnlinesin Ropax - laivalla rytmittävät kiireettömät ateriat ja hyväntuulinen ohjelma. Meripäivien välissä saat nauttia kahden päivän ajan Pohjois-Saksan charmista ja ihastuttavista joulutoreista.

Silmäile Lyypekin arkkitehtuuria, maistele tunnettua marsipaania ja tee löytöjä kaupungin lukuisissa liikkeissä. Suolan tuotannolla rikastuneen Lüneburgin hansakaupungin muinainen vauraus näkyy edelleen kauniina vanhoina punatiilirakennuksina. Itämeren rannalla sijaitsevaa Wismarin pikkukaupunkia pääset ihastelemaan myös opastetulla kävelykierroksella. 

Antoisaa ja niin vaivatonta matkustamista samanhenkisessä matkaseurassa!

Senioriliiton edustaja matkalla mukana. 

Lue lisää matkasta klikkaamalla tästä!