Mitä neljä nuorta ajattelee senioreista? – Elias Nordman: "Mummot pitävät kukista"

Mitä neljä nuorta ajattelee senioreista? – Elias Nordman: "Mummot pitävät kukista"

Netta Simpanen, Pietu Tulokas, Elias Nordman ja Matias Marttinen arvostavat erityisesti omia isovanhempiaan. He näkevät, että senioreiden kokemuksesta voisi vielä olla hyötyä työelämässä.

Kysyimme neljältä nuorelta, mitä he ajattelevat senioreista. Aluksi esittelemme heidät tässä lyhyesti, sitten esitämme jokaiselle viisi kysymystä. Ketä senioria he arvostavat eniten? Miten he näkevät senioreiden roolin?

Jyväskylästä kotoisin oleva, Lahdessa asuva Netta Simpanen, 24, opiskelee sosionomiksi. Hän on kiinnostunut vammaistyöstä, mutta ei sulje vanhustyön tekemisen mahdollisuutta täysin pois. Tällä hetkellä Netta tekee töitä päiväkodissa.

Rovaniemellä asuva Pietu Tulokas, 30, on ammatiltaan ravintolakokki. Hänen perheeseensä kuuluu avovaimo, tämän erityisherkkä viisivuotias poika ja kaksi kissaa.

Aalto-yliopistossa tuotantotalouden laitoksella strategiaa opiskeleva Elias Nordman, 23, aikoo lähteä keväällä opiskelemaan Trondheimiin Norjaan. Hän on kiinnostunut kehittämään yritysten kasvua.

Raumalainen kokoomuksen kansanedustaja Matias Marttinen, 30, tekee työtä eduskunnassa liikenne- ja viestintävaliokunnassa, suuressa valiokunnassa, ympäristövaliokunnassa sekä työelämä- ja tasa-arvovaliokunnassa. Hän toimii kokoomuksen eduskuntaryhmän työvaliokunnan jäsenenä.

Käy lukemassa täältä, mitä nuoret vastaavat viiteen kysymykseen!