Olarin kansalliset seniorit ovat innostuneet Youtube-videoiden teosta

Olarin kansalliset seniorit ovat innostuneet Youtube-videoiden teosta

Kun korona-aikana on pidettävä fyysistä etäisyyttä, henkinen yhteydenpito lisääntyy.

Espoon vanhusneuvoston puheenjohtaja Olli Männikkö teki pääsiäistervehdyksensä videolle Youtubessa.  https://youtu.be/YUUndMk86Oc

Video julkaistiin Olarin kansalliset seniorit ry:n verkkosivuilla https://olari.senioriyhdistys.fi/. Huom! videolla mainitut senioripalvelu Nestorin yhteystiedot koskevat vain espoolaisia senioreita.  

Olarin senioreiden puheenjohtaja ja Uudenmaan piirin hallituksen tiedottaja Kristiina Rantalainen paljastaa, että seniorit suunnittelevat Youtubeen paljon muitakin videoita julkaistaviksi lähitulevaisuudessa.

– Youtube on näppärä julkaisukanava. Vielä olemme sen käytössä amatöörejä. Youtubea on ollut kuitenkin kauhean innostavaa tehdä!

Yhdistyksellä on jo historiaa Youtuben käytöstä. Räppileidit ovat saaneet julkisuutta erityisesti Youtuben kautta. Lokakuussa 2019 Räppileidit esiintyi Espoon kulttuurikeskuksessa, ja heidän esityksensä julkaistiin videona Youtubessa:

– Olemme oppineet Youtube-videoita tehdessä erityisesti sen, että suurin osa ongelmista on ratkaistavissa, kun sitkeästi ottaa selvää ja kyselee. Olemme saaneet senioriliitosta hyvin tukea Youtuben käyttöön.