Yhteistyökumppanilta  - Tervetuloa Ikaalinen Spa & Resortille!

Yhteistyökumppanilta - Tervetuloa Ikaalinen Spa & Resortille!

Perinteisellä Ikaalisten kylpylällä löytyy paikka monen suomalaisen sydämessä, ja vuonna 2021 kylpylähotelli herätettiin jälleen toimintaan yksityisten, paikallisten toimijoiden otettua ohjat. Lomakeskus jatkaa uudistumistaan ja tarjoaa unohtumattomia lomia yrittäjävetoisesti.

Monipuolinen lomakeskus sijaitsee Ikaalisissa upeassa järviympäristössä Kyrösjärven rannalla. Täyden palvelun Ikaalinen Spa & Resort tarjoaa ainutlaatuiset puitteet arkeen ja juhlaan. 

Viihtyisän hotellin ja monipuolisten majoitusvaihtoehtojen lisäksi samasta paikasta löydät Vesitropiikin saunoineen ja porealtaineen, aktiviteettivalikoiman vesijumpista uusiin kokemuksiin esimerkiksi sähköfatbike-pyöräilyllä, jopa 7 eri ravintolaa jokaiseen makuun, täyden palvelun Day Spa-hoitolan ja upeat ulkoilumaastot veden äärellä vuoden ympäri. 

Perinteisen lomailun, rentoutumisen ja aktiviteettien lisäksi tarjolla on tapahtumia ja tansseja! Keskiviikkoisin tanssitaan Tähtitansseja, ja kalenterista löytyy myös lauantaitansseja. Myös kesällä tanssitaan! Koko vuoden tapahtumakalenteri takaa esiintyjät ja tapahtumat jokaiseen makuun.

Tapahtumakalenteriin pääset tästä

Ikaalinen Spa & Resort tarjoaa puitteet arkeen ja juhlaan! Olit sitten nauttimassa omasta ajasta, ystävien kesken tai isolla tai pienellä ryhmällä! 

Osaava myyntipalvelumme auttaa suunnittelemaan teidän näköisen loman, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 03-4511 tai sähköpostitse myynti@ikaalinenspa.fi.

Jäsentarjouksella yövyt edullisesti!

Muista hyödyntää koodi KSL, varatessasi lomaa Ikaalinen Spa & Resortilla. Koodilla päärakennuksen, sekä Lofts-rakennuksen huoneet -20 % päivän hinnasta sunnuntain ja keskiviikon välisiin majoituksiin, sekä -15% päivän hinnasta torstain ja lauantain välisiin majoituksiin. 

Tarjous on voimassa 31.12.23 asti, ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

Varauksen voi tehdä verkkosivuiltamme täältä, tai myyntipalvelustamme:

puh. 03-4511 tai sähköpostitse myynti@ikaalinenspa.fi

 

Ikaalinen Spa & Resort
Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen
ikaalinenspa.fi
03-4511 
myynti@ikaalinenspa.fi