Uutuus Patinan lukijamatka: Viehättävä Itävalta ja Carmen-ooppera 10.-13.8.2023 (to-su)

Uutuus Patinan lukijamatka: Viehättävä Itävalta ja Carmen-ooppera 10.-13.8.2023 (to-su)

Tällä ainutlaatuisella matkalla koetaan paitsi ihastuttavan Wienin ja lähistön nähtävyydet, myös St.Margarethenin kesäiset oopperafestivaalit ja Georges Bizet’n ooppera Carmen. järvialueella, pienessä St. Margarethenin kylässä, roomalaisten aikaisessa kivilouhimossa eläydytään Carmen-oopperan tunnelmiin.

Itävaltaan ja sen eleganttiin pääkaupunkiin Wieniin on aina kuulunut myös musiikki. 

Matkalla on oopperaelämyksen lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista: Wienissä nähdään tämän ihastuttavan kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja vieraillaan keisarillisessa Hofburgin talvipalatsissa sekä Sissi-museossa, ja istahdetaan kakkukahveille aidossa wieniläiskahvilassa. Wienerwaldin metsämaisemat ja kukkulat ovat kuvauksellisen kauniita, ja Wienerwaldin retkellä vieraillaan myös keskiajalta peräisin olevassa Heiligenkreuzin sistersiläisluostarissa, Badenin kylpyläkaupungissa ja Rosarium-ruusupuistossa.  Oopperapäivän ohjelmaan kuuluu, ennen illan oopperaesitystä, vierailu Eisenstadtin kaupungissa ja Esterházy-suvun linnassa, jossa Joseph Haydn toimi hovimuusikkona. Linnakierroksella nähdään myös Haydnsaal-konserttisali, jonka kehutaan olevan yksi akustiikaltaan parhaista Itävallassa.  

Matkalla on mukana Patinan edustaja.

Matka-ajankohta ja hinta:


10.-13.8.2023 (to-su) 1280 €/hlö                                                    


Hintaan sisältyy:

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Wien-Helsinki turistiluokassa veroineen

  • lentokenttä- ja muut kuljetukset

  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, hotelli Ananas

  • hotelliaamiaiset, 2 lounasta, 1 illallinen, kakkukahvit

  • mielenkiintoinen ja runsas retkiohjelma, kiertoajelu Wienissä, Eisenstadt ja Esterhazy-suvun linna, Wienin vanhan kaupungin kävelykierros, Hofburgin talvipalatsi ja Sissi-museo, Wienerwald, Heiligenkreuzin sistersiläisluostari, Baden, Rosarium-ruusupuisto

  • lippu Carmen-oopperaan, kat. 3

  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huonelisä 165 €/hlö. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

  • liittymälennot muualta Suomesta

  • etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoilla

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille matkustajille (matkalla ei ole esteettömiä kuljetuksia eikä hotellia, retkillä kävellään).

Matka edellyttää minimiosanottajamäärää.

Ilmoitathan erikoisruokavaliosta jo matkavarauksen yhteydessä!

Lue lisää ja varaa matkasi Matka-Agenttien kautta klikkaamalla tästä tai soittamalla numeroon 09 2510 2080 (pvm/mpm). Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ajantasaiset tiedot matkasta ja sen ehdoista löytyvät vastuullisen matkanjärjestäjän sivuilta.