Senioreiden jokiristeily Main- ja Reinjoelle Frankfurtista Amsterdamiin 13.9.2023 lentäen tai 11.9.2023 laivayhteydellä.

Senioreiden jokiristeily Main- ja Reinjoelle Frankfurtista Amsterdamiin 13.9.2023 lentäen tai 11.9.2023 laivayhteydellä.

Tälle upealle jokiristeilylle on mahdollista lähteä joko maata pitkin matkustaen tai lentäen! Matkan vastuullinen matkatoimisto on Kristina Cruises Oy. Huomioithan että senioriliiton jäsenille olevat hinnat löydät tältä sivustolta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Varaukset puhelimitse suoraan Kristinalta p. 05 - 21144 (ma-pe klo 10-16)

Maata pitkin matkustaen jokiristeilylle Main- ja Reinjoelle Frankfurtista Amsterdamiin 11.9.2023

Helsinki - Travemünde -  Hampuri - Frankfurt -  Mainz -  Koblenz - Köln - Nijmegen - Gorinchem - Dordrecht -  Rotterdam - Amsterdam -  Osnabrück - Hampuri  Travemünde - Helsinki

11.9.2023 - 11 yötä 

Lähde nauttimaan hitaasta matkanteosta ja Reinin varren kutsuvista kaupungeista – tälle jokiristeilylle pääset mukavasti laivan ja linja-auton kyydissä, ilman lentomatkoja. Itämerellä vietät päivää hyvän ruoan ja juoman parissa, bussimatkalla Saksan poikki viihdyttävät syksyyn pukeutuneet maisemat. Perillä odottaa viikko jokilaivalla, joka vie kiehtovasta kohteesta toiseen.

Seikkailu Reinillä alkaa pilvenpiirtäjien silaamasta Frankfurtista. Puuristikkotalot ja vanhat linnat nousevat pääosaan, kun laiva lipuu kohti viininviljelysseutuja. Mainzissa voit maistella seudun satoa ja Koblenzissa nousta gondolihissillä kukkulan linnoitukselle. Yhden illan vietät Kölnissä – vanhaakaupunkia hallitsee goottilainen katedraali, joka on iltapimeällä maaginen näky.

Alankomaissa saat tutustua viihtyisään Nijmegeniin, Gorinchemin linnoituskaupunkiin ja Dordrechtiin, jonka keskusta on vesireittien halkoma. Rotterdam säväyttää nykyarkkitehtuurillaan, Amsterdam kanaalien ja siltojen sokkeloillaan.

Jokiristeily päättyy, mutta yhteismatkaa on onneksi vielä jäljellä. Edessä on rattoisa bussimatka takaisin Travemündeen, herkulliset ravintolapysähdykset ja rentouttava lepopäivä Itämerellä.

Elämysvinkkejä yhteismatkalle

  • Tämä yhteismatka tuntuu pidemmältä kuin onkaan, niin monenlaista ja erilaista siihen mahtuu. Hitaasti matkatessa kiireen tunne kaikkoaa.
  • Ihaile Reinin maisemia laivan kyydistä. Idyllisin jokiosuus alkaa Mainzin jälkeen ja jatkuu Koblenziin. Se on kelpuutettu Unescon maailmanperintökohteeksi historiallisine pikkukaupunkeineen, linnoineen ja viiniviljelyksineen.
  • Matkapaketti sisältää kaiken olennaisen, kuten täysihoidon jokilaivalla ruokajuomineen. Risteilykohteisiin voit tutustua omin päin – matkanjohtajalta saat vinkkejä mielenkiintoisista paikoista. Tietyissä kaupungeissa voit osallistua myös opastetuille retkille.

Jokiristeily Main- ja Reinjoella Frankfurtista Amsterdamiin 13.9.2023 (sisältää lennot)
 

Frankfurt -  Mainz -  Koblenz - Köln - Nijmegen - Gorinchem - Dordrecht -  Rotterdam - Amsterdam

13.9.2023 - 7 yötä 

Uppoudu Reinin runollisiin maisemiin. Lähde tunnelmalliselle jokiristeilylle Saksasta Alankomaihin, nauttimaan kaupunkien sykkeestä, nähtävyyksistä ja pikkupaikkojen idyllistä. Syksyisen yhteismatkan kruunaavat laivan ruokaherkut ja joenvarren levolliset näkymät, joita voisi ihailla loputtomiin.

Jo risteilyn alkusatama Frankfurt tarjoaa komeaa katseltavaa; lasikylkisten pilvenpiirtäjien rinnalta löydät perinteisempääkin tyyliä. Puuristikkotalot ja vanhat linnat nousevat pääosaan, kun matkaat viininviljelysseudulle. Mainzissa voit maistella seudun satoa ja Koblenzissa nousta gondolihissillä kukkulan linnoitukselle. Yhden illan vietät Kölnissä – oluttupien leimaamaa vanhaakaupunkia hallitsee goottilainen katedraali, joka on iltapimeällä maaginen näky.

Alankomaissa saat tutustua viihtyisään Nijmegeniin, Gorinchemin linnoituskaupunkiin ja Dordrechtiin, jonka keskusta on jokien ja kanaalien pirstoma. Vilkkaan rahtisataman värittämä Rotterdam säväyttää nykyarkkitehtuurillaan. Sokerina risteilyn pohjalla on lumoava Amsterdam. Lähde kävelylle vanhoille kujille tai kanavaristeilylle ihailemaan kanaalien ja siltojen labyrinttia.

  • Oma laiva | Varattu vain Kristinan käyttöön

Elämysvinkkejä yhteismatkalle

  • Ihaile Reinin maisemia laivan kyydistä. Idyllisin jokiosuus alkaa Mainzin jälkeen ja jatkuu Koblenziin. Se on kelpuutettu Unescon maailmanperintökohteeksi historiallisine pikkukaupunkeineen, linnoineen ja viiniviljelyksineen.
  • Matkapaketti sisältää kaiken olennaisen, kuten täysihoidon laivalla ruokajuomineen. Risteilykohteisiin saat tutustua mieltymystesi mukaan – matkanjohtaja vinkkaa mielenkiintoisista paikoista. Tietyissä kaupungeissa voit osallistua myös opastetuille retkille.
  • Kuljeskele historiaa huokuvissa pikkukaupungeissa ja suurkaupunkien vanhoissa kortteleissa. Yksi viehättävimpiä kävelykohteita on vesireittien halkoma Dordrecht, joka sijaitsee saarella.

Matkapaketin hintaan sisältyy: 
Lennot Helsingistä, kuljetukset, 7 yön risteily m/s Swiss Pearl jokiristeilijällä, täysihoito laivalla, ruokajuomat, ohjelma laivalla sekä Kristina matkanjohtajan palvelut. 

Matkan hinta senioriliiton jäsenille: 
Hyttiluokasta riippuen
2 085 € - 2 495 € I hlö (lentoyhteydellä)
2 415 € - 2 815 € I hlö (laiva-bussi yhteys) 

Tällä risteilyllä kaikki kanssamatkustajat ovat suomalaisia. Hinnoissa on huomioitu 80 € I hlö jäsenalennus. Edun saadaksesi mainitse varauksen yhteydessä Seniori­liiton jäsenyydestä. Lisämaksullinen retki­paketti 167 € I hlö sis. retket Mainzissa, Rotterdamissa ja Amsterdamissa. 

Varaukset puhelimitse suoraan Kristinalta p. 05 - 21144 (ma-pe klo 10-16)