Lähde mukaan kevään kunniaksi senioriristeilylle M/S Europalla 22.-23.5.2018!

 

NYT SINKKUTARJOUS C-LUOKASSA: 65 € PER HENKILÖ! KYSY LISÄÄ MATKAPOJILTA!

 

 

YLI 40 PUHUJAA JA ESIINTYJÄÄ!

 

Laivalla laulavat Suomen Edit Piaf ja Gary Grandi.  Meritanssit vetää Mikko Mäkeläinen ja Myrskylyhty!

 

Kokouskannella riittää myös asiaa ja puhujia niitä etsiville. Teemoina ovat mm. hyvinvointi, seniorin kodin turvallisuus, senioriliikunta, kirkko ja auttaminen.

 

 

A-HYTTEJÄ ON JÄLJELLÄ ENÄÄ MUUTAMIA

Vapaana on enää muutamia A-hyttejä ja joitain de lux -hyttejä. Toimi siis nopeasti, jos haluat paremman tason hytin! Tarjolla on myös vaatimattomampia C-hyttejä, jotka sijaitsevat autokannen alla

C-hyttejä (hinta 65 €/hlö) on edullisin hyttiluokka!

B-hyttejä (hinta alkaen 96 €/hlö) on vapaana vielä toistasataa.

Kaikki hinnat sisältävät illallis- ja aamiaisbuffeen ja runsaan ohjelman laivalla.

 

 

Lähde sinäkin mukaan ensi toukokuussa risteilemään Suomenlahden aalloille parhaassa mahdollisessa senioriseurassa TallinkSiljan Europa -laivalle. Risteilylle ovat tervetulleita mukaan kaikki liiton jäsenet läheisineen ja ystävineen!

Laivalla on tarjolla kauneushoitolapalveluita, karaoke, senioritreffit, meritanssit sekä yhteislaulua asiaohjelman lisäksi. Mahdollisuus on myös maissa käyntiin. Juontajana avajaisissa toimii TV:stä tutun Seniorielämää -ohjelman toimittaja Jorma Pulkkinen.

 

Viihteellisen ohjelman lisäksi laivalla on myös mielenkiintoisia keskusteluja senioreita erityisesti koskettavista aiheista. Teemoina laivalla ovat:

Senioreiden hyvinvointiaiheista puhujina mukana ovat erityisasiantuntija, dosentti Tuuli Lahti SOSTEsta aiheella ”Seniorin hyvinvointi - aktiivisen elämäntavan merkitys” ja suunnittelija Eveliina Hovinen Ikäinstituutista aiheella ” Liikunnasta iloa jokaiselle yhdistyksessä”.

Sauvakävelyn saloihin opastaa lajin äiti, valtuuston puheenjohtaja Leena Jääskeläinen! Varatuomari Tuulikki Petäjäniemi puhuu ikäihmisistä voimavarana.

Turvallisuuteen liittyvistä asioista kertovat maanpuolustusyhdistyksen toiminnanjohtaja Matti Virpiaro ja Helsingin Pelastusliitto ry:n pelastuskouluttaja Lasse Wallius. Senioreiden talouteen liittyvistä asioista kertoo Finanssialan Keskusliiton viestintäpäällikkö Kristiina Siikala.

Kirkko ja auttaminen aiheeseen syventyy Helsingin seurakuntayhtymän johtaja ja Lauttasaaren seurakunnan kirkkoherra Juha Rintamäki. Hän pitää myös iltahartauden.

Yhteiskunnallisten aiheiden alustajat ovat huippuluokkaa! Laivalla puhuvat ovat mm. oikeusministeri Antti Häkkänen, Euroopan parlamentin jäsenet Sirpa Pietikäinen ja Henna Virkkunen.

Professori Martti Häikiö esitelmöi Suomen vapaussodasta tasan 100 vuotta sitten. Entinen sosiaali- ja terveysministeri Maija Perho kertoo ajatuksistaan sote-uudistukseen liittyen. Alustajina on lisäksi useiden senioriyhdistystemme, piiriemme ja liiton johtohenkilöitä ja asiantuntijoita.

Laivalla mukana puhuvat ja ovat tavattavissa ovat luonnollisesti senioriliiton puheenjohtaja Anneli Taina sekä varapuheenjohtajat Aila Harjanne ja Risto Löppönen, valtuuston puheenjohtaja Leena Jääskeläinen sekä liiton toiminnanjohtaja Matti Niiranen.

Liiton toimistolta mukana ovat myös järjestösihteeri Pia Nyman, viestinnän asiantuntija Petri Rytkönen sekä toimistonhoitaja Heli Peuralinna. Järjestöasioista puhuvat Kansallisen sivistysliiton kouluttajat Henna Aunisto ja Veli-Pekka Manninen.

 

Lisätietoja ja matkan varaaminen:

Lisätietoja risteilystä saat osoitteesta www.senioriliitto.fi/risteily . Matkan varaus tehdään suoraan Matkapoikien kautta: www.matkapojat.fi/senioriliitto tai tiedustele mahdollista ryhmävarausta yhdistyksesi matkavastaavalta.

 

A-HYTTEJÄ ON JÄLJELLÄ ENÄÄ MUUTAMIA

Vapaana on enää muutamia A-hyttejä ja joitain de lux -hyttejä. Toimi siis nopeasti, jos haluat paremman tason hytin! Tarjolla on myös vaatimattomampia C-hyttejä, jotka sijaitsevat autokannen alla

C-hyttejä (hinta 65 €/hlö) on edullisin hyttiluokka!

B-hyttejä (hinta alkaen 96 €/hlö) on vapaana vielä toistasataa.

Kaikki hinnat sisältävät illallis- ja aamiaisbuffeen ja runsaan ohjelman laivalla.

 

AUTOJEN PYSÄKÖINTI: Jos tulette pienenä ryhmänä henkilöautolla, niin tiedustelkaa Matkapojilta pysäköintimahdollisuuksia laivalla (45 €) ja satamassa (autopaikka noin 30 €/vrk).

Jos sinulla on kysyttävää matkaohjelmasta tai muusta sisältöön ja senioriliittoon liittyvistä asioista, ota yhteyttä Pia Nymaniin, pia.nyman@senioriliitto.fi  tai Petri Rytköseen, petri.rytkonen@senioriliitto.fi.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan risteilemään kanssamme!