Hankkeen tapahtumat

Hankkeen tapahtumat

Rohkeasti seniori -hankkeen tapahtumat jakaantuvat kolmeen eri ryhmään:

Rohkeasti eläkkeelle -kurssit ovat tarkoitettu henkilöille, joille eläköityminen on ajankohtaista. Kurssit tarjoavat virikkeitä uuteen elämänvaiheeseen.

Rohkeasti senioriksi -kurssit tarjoavat mahdollisuuden syventyä vapaaehtoistoimintaan. Kursseilla käsitellään muun muassa järjestötoiminnan eri ulottuvuuksia ja tarjotaan koulutusta liittyen vapaaehtoistoiminnan käytäntöihin.

Matalan kynnyksen tapahtumat ovat piirien ja yhdistysten suunnittelmia ja organisoimia, kaikille avoimia tapahtumia, joissa kerrotaan Rohkeasti seniori -hankkeesta sekä erilaisista mahdollisuuksista aktiiviseen eläkeaikaan ja sen rakentamiseen.

 
Lue lisää ja ilmoittaudu:

Rohkeasti eläkkeelle -kursseista klikkaamalla tästä!

Rohkeasti senioriksi -kursseista klikkaamalla tästä!

Matalan kynnyksen tapahtumista klikkaamalla tästä! 

 

 

HUOM. Huolehdimme tarkasti terveysturvallisen tapahtuman järjestämisestä viranomaisohjeiden mukaisesti. Lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssiemme hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tapahtumissamme otetaan huomioon muun muassa turvaetäisyyksiä toisiin. Suosittelemme vahvasti, että osallistujat ovat rokottautuneet koronaa vastaan. Tapahtumaan ei tule osallistua, jos ei tunne oloasi terveeksi.