Syksyn 2024 matkat NYT myynnissä!

Syksyn 2024 matkat NYT myynnissä!

Tulevan syksyn matkatarjontaa senioriliiton matkakumppaneilta!

 

Matkapojat: Opastettu matka Upsalaan 12.-15.8.2024

Kaksi yötä laivalla ja yksi yö hotellissa. Uppsalassa tutustumme mm. kasvitieteel­liseen puutarhaan, Vanhassa Uppsalassa näemme Kuninkaan kumpuja, jotka ajoittuvat noin 400-500-luvuille ja ovat Ruotsin tunne­tuimpia muinaisjäännöksiä. Vierailemme myös Linnén puutarhassa, joka on keidas keskellä Uppsalaa. Uppsalan upeaa Tuomiokirkkoakaan ei kannata jättää väliin! Matkan aikana vierailemme myös Tukholmas­sa Drottningholmin linnassa ja sen upeassa barokkipuutarhassa.

Lue lisää täältä

Matkapojat: Senioriliiton Patikkamatka Kitzbühelin maisemiin 8.9.-13.9.2024

Matkamme suuntautuu Itävaltaan, kuuluisan laskettelukeskuksen Kitzbühelin läheisyyteen. Tervetuloa mukaan katsomaan missä Palanderin Kalle voitti ne kaksi Maaliman Cupin pujottelua. Käytössämme on hotellissa joka ilta sauna ja uima-allas. Patikat ovat suunniteltu pituudeltaan joustavaksi ja niitä mahdollista muokata ryhmän kunnon ja motivaation mukaan. Ryhmä voidaan tarvittaessa myös puolittaa ja osa voi patikoida pitempään ja osa ottaa lyhemmät reitit.

Lue lisää täältä!

Kristina Cruises: Kansallisen senioriliiton Tonavan jokiristeily - Historian ja kulttuurin Tonava 22.-29.9.2024

Rentoudu viikko mukavalla jokilaivalla, ympärilläsi syksyyn pukeutunut, kaunis Tonava. Nauti upeista pääkaupungeista, hienoista historiallisista nähtävyyksistä ja joenvarren levollisista maisemista. Levähdä laivalla ihastuttavia jokivarren maisemia katsellen. Sivuille jäävät joenvarren kylät ja aprikoosipuutarhat, viiniviljelmät ja rauniolinnat. Ihastele komeaa, koristeellista barokkiarkkitehtuuria pitkin matkaa, kuten Bratislavassa Komein yksittäinen nähtävyys lienee Melkin linnoitusmainen luostari kauniine kirkkoineen ja arvokkaine kirjastoineen.

Lue lisää täältä! 

Matkapojat: Senioriliiton matka Tarttoon 28.9-30.9.2024

Tartto on Etelä-Viron Emajoen varrella sijaitseva eloisa ja kaunis yliopistokaupunki ja siellä sijaitseekin maan vanhin ja suurin yliopisto. Viehättävän kaupungin sydän on idyllinen Raatihuoneen tori kahviloineen. Romanttisella Toomemäellä sijaitsevat Tarton tähtitorni ja Tarton yliopiston historiallisen museon näkötornit. Kaupungissa on yli 20 museota täynnä historiaa ja kulttuuria. Tartto onkin Viron kulttuurin ja sivistyksen kehto ja yksi Baltian vanhimpia kaupunkeja. Hintaan sisältyy puolihoito. Matkalla mukana Senioriliiton edustaja!

Lue lisää matkasta täältä!

Matkapojat: Senioriliiton Irlannin kiertomatka Galway ja Dublin 9.10.-13.10.2024

Lähde vihreän saaren ystävälliseen syleilyyn. Suuntaamme ensimmäisenä Galwayhin, joka sijaitsee meren rannalla ja se on yksi Länsi-Irlannin suurimpia kaupunkeja. Vierailemme Moherin kallioilla, jotka ovat yksi tämän matkan huippukohdista! Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen. Tällä matkalla ehdit tutustumaan myös Dubliniin. Lennämme Finnairilla! Matkalla senioriliiton edustajana järjestöpäällikkö Pia Nyman. 

Lue lisää täältä!

Ota yhteyttä matkanjärjestäjäkumppaneihimme ja kysy senioriliiton matkoja!
 

MATKAPOJAT

Soittamalla: 010 2323 200 ma-pe 9–16

Sähköpostitse: myyntipalvelu@matkapojat.fi

Netissä: www.matkapojat.fi/senioriliitto

 

KRISTINA CRUISES

Soittamalla: puh 05 – 211 44

Sähköpostitse: info@kristina.fi

Netissä: www.senioriliitto.fi/matkat