Senioriliiton Elämäniloa ja voimaa -risteily Tukholmaan 5.2.-7.2.2024

Senioriliiton Elämäniloa ja voimaa -risteily Tukholmaan 5.2.-7.2.2024

Tervetuloa mukaan Elämänilo ja voimaa -risteilylle! Meitä on laivalla jo yli 700!

Meitä on laivalla jo 700 senioria ja runsas ohjelmamme alkaa saada muotonsa. Lähde sinäkin mukaan risteilylle kohti lumoavan talvista Tukholmaa joka näyttää matkaajille parhaat puolensta! Ohjelmaa tulee laivalla olemaan myös silloin kun laiva on satamassa Tukholmassa, joten ei huolto jos et tahdo mennä retkelle tai kävelylle kaupungille. Katso myös Matkapoikien suositut ja mielenkiintoiset retket Tukholmassa!

Hytit täyttyvät nopeasti -nämä ovat vielä jäljellä!

Risteilymme hyttitilanne elää koko ajan ja saatavilla on tällä hetkellä hyttejä seuraavasti:

  • Moderneja Comfort luokan -hyteistä on jäljellä uusittuja ja isompia Family hyttejä 1–4 hengelle tavallista paksummilla patjoilla ja parivuoteella (160 cm) - jäljellä alle 20 kpl, kaikki muut vastaava hytit on jo myyty loppuun!
  • Yhden hengen Piccolo -hytit on myyty loppuun, C-luokan yhden hengen hyttejä saatavilla samaan hintaan 249 € tai B-luokan yhden hengen hyttejä 367 €.
  • Lisäksi muita B ja C-luokan hyttejä saatavilla vaihdellen!
  • Suite-hyttejä on edelleen saatavilla!
  • A4T Seaside Standard uusittu ikkunallinen hytti TV:llä 1-4 hengelle - MYYTY LOPPUUN
  • Mitä useampi majoittuu samassa hytissä, sitä halvempi on hinta!

Varaa siis paikkasi nyt, sillä parhaat hytit menevät tällä hetkellä nopeasti! 

Elämäniloa ja voimaa! – Tervetuloa senioriliiton risteilylle Tukholmaan!

Hyvä seniori!

Lähde kanssamme mukaan Elämäniloa ja voimaa -risteilylle ja kutsu mukaan ystäväsikin! Luvassa on monipuolinen risteily ja paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tapaat laivalla senioreita kaikkialta Suomesta ja voit löytää uusia ystäviä.

Risteilymme ohjelma on jälleen hyvin korkeatasoinen sekä monipuolinen. Mukana on lukuisia mielenkiintoisia puhujia, luentoaiheita sekä esiintyjiä. Risteilymme tarjoaa mahdollisuuden keskustella asiantuntijoiden kanssa myös vapaamuotoisesti seminaariosuuksien jälkeen. 

Senioriliiton uusi johto on vahvasti mukana ja tavattavissa koko risteilyn ajan. Myös vapaamuotoinen ohjelma, laivan bändi, karaoke ja tähtiartisti ovat mukaansatempaavia. Opitaan, kehitetään toimintaamme ja pidetään hauskaa yhdessä!

Tule mukaan ja kutsu ystäväsikin tutustumaan senioriliittoon. Kutsu heidät mukaan matkalle kaveriksesi! Voit kutsua mukaan myös uusia jäseniä ja jäsenyyttä harkitsevia ystäviäsi. Muista kysyä ystäväsi senioriyhdistyksen jäseneksi ennen risteilyä, niin hän pääsee mukaan jäsenhinnalla!

Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä etenkin parhaat hytit ovat kohta loppuunmyytyjä.

Tavataan Elämäniloa ja voimaa -risteilyllä!

Kari Kantalainen
puheenjohtaja
Kansallinen senioriliitto ry

Elämäniloa ja voimaa -risteily Matkapoikien sivuilla!

Katso mitä kaikkea risteilyymme sisältyy, mitä lisämaksullisia retkiä on tarjolla ja millaiset ovat kuljetusreitit risteilylle!

 Monipuolisesti mielenkiintoisia puhujia!

Täydennämme ohjelmaa syksyllä. Luvassa on monipuolinen ja mielenkiintoinen risteily. Risteilyn ohjelma löytyy Matkapoikien sivuilta!

Tähtipuhujana Tom Pöysti. Monipuolisesti mielenkiintoisia puhujia!

Risteilyllä on runsaasti ohjelmaa ja nimekkäitä puhujia kuten näyttelijä Tom Pöysti, psykologi Pirkko Lahti, professori ja historiantutkija Martti Häikiö, kansanedustaja ja dosentti Jarmo Limnéll, prikaatikenraali evp Olli Nepponen, muoti- ja tyylikonsultti Leena Sarvi, MEPit Sirpa Pietikäinen, Petri Sarvamaa ja Henna Virkkunen, valmennuskonsultti, valmentaja ja manageri Jouni Parkali sekä johtaja Janne Pelkonen Telasta. Mukana on myös liittomme uusi johto puheenjohtaja Kari Kantalaisen johdolla! Lisää puhujia julkaistaan tulevissa jäsenviesteissä.

Asiantuntijaluennot ja koulutukset

Täydennämme ohjelmaa syksyllä. Luvassa on monipuolinen ja mielenkiintoinen risteily.

Lisäksi asiantuntijatahoina kouluttamassa tai luennoimassa ovat muun muassa Ikäinstituutti liikunnasta, Seurana eläkkeellä työskentelystä, Soste yhdistysoikeudesta, GERY ry ruokasuosituksista sekä senioreiden ruokavaliosta, Kansallinen sivistysliitto ry jäsenhankinnasta, jäsenhuollosta, varainhankinnasta, viestinnästä, valokuvaamisesta ja yhdistyshuollosta. Digineuvontaa risteilyllä antavat vertaisohjaajat!

 

Viihdettä senioreille!

Täydennämme ohjelmaa syksyllä. Luvassa on monipuolinen ja mielenkiintoinen risteily.

 

Pääviihde-esiintyjänä on valloittava tangokuningas Teemu Roivainen ja saamme avajaisiimme arvovaltaisen tervehtijän valtioneuvosta. Laivalla tekemistä tarjoaa esimerkiksi seniorikaraoke, paluun suosioon tehnyt bingo, laivan oman bändi ja pianisti. 

Luvassa on jälleen monipuolinen, mielenkiintoinen ja ennen kaikkea elämäniloinen risteily!