Senioriliiton Elämäniloa ja voimaa -risteily Tukholmaan 5.2.-7.2.2024

Senioriliiton Elämäniloa ja voimaa -risteily Tukholmaan 5.2.-7.2.2024

Tervetuloa mukaan Elämänilo ja voimaa -risteilylle! Risteilyn henkilömyynti on alkanut Matkapoikien kautta. Kysy myös mahdollista ryhmävarausta omasta paikallisyhdistyksestäsi!

 

Hyvä seniori!

Lähde kanssamme mukaan Elämäniloa ja voimaa -risteilylle Tukholmaan ja kutsu mukaan ystäväsikin! Luvassa on monipuolinen risteily ja paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tapaat laivalla senioreita kaikkialta Suomesta ja liittomme uudet luottamushenkilöt. 

Pääset varaamaan paikkasi risteilyltä 1.9. alkaen Matkapoikien kautta. Jos haluat varata paikkasi heti, ole rohkeasti yhteydessä omaan yhdistykseesi, sillä yhdistykset voivat varata paikkoja ryhmille jo nyt! 

Risteilymme ohjelma on hyvin korkeatasoinen: mukana on lukuisia mielenkiintoisia esiintyjiä ja aiheita niin yhteiskunnan, järjestötoiminnan, terveyden ja liikunnan kuin uuden teemamme ympäriltä. 

Senioriliiton uusi johto on tietysti mukana ja tavattavissa. Myös vapaamuotoinen ohjelma tanssimahdollisuuksineen ja upeat artistit ovat mukaansatempaavia. Risteilyllä opitaan, kehitetään toimintaamme ja pidetään hauskaa yhdessä!

Tule mukaan ja kutsu ystäväsikin tutustumaan senioriliittoon. Voit kutsua mukaan myös uusia jäseniä ja jäsenyyttä harkitsevia ystäviäsi. Muista kysyä ystäväsi senioriyhdistyksen jäseneksi ennen risteilyä, jolloin hän pääsee mukaan jäsenhinnalla!

Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä etenkin parhaat hytit ovat kohta loppuunmyytyjä.

Tavataan Elämäniloa ja voimaa -risteilyllä!

Maarit Kuikka
toiminnanjohtaja
Kansallinen senioriliitto ry

Elämäniloa ja voimaa -risteily Matkapoikien sivuilla!

Katso mitä kaikkea risteilyymme sisältyy, mitä lisämaksullisia retkiä on tarjolla ja millaiset ovat kuljetusreitit risteilylle!

Risteilyn ohjelma löytyy Matkapoikien sivuilta!

Täydennämme ohjelmaa syksyllä. Luvassa on monipuolinen ja mielenkiintoinen risteily.

Alla esimerkkejä ohjelmasta:

Tähtiesiintyjänä tangokuningas Teemu Roivainen.

Tähtipuhujana Tom Pöysti.

Koulutus- ja luentosisällöt: Yhdistysoikeusklinikka, Kansio – jäsenpito/jäsenhuolto/jäsenhankinta, Kansio – some, valokuvaus, kirjoittaminen yms, Digiklinikka, älypuhelimen käyttö, Tinder yms, Meikkaus ja muoti -klinikka , Kilta -klinikka, Edunvalvonta/Varainhankinta/EETU –asiaa, Uudet ruokasuositukset/Liikunta-aihe /Hyvinvointiaiheet, Lakiasiaa senioreille, Mielen hyvinvointi, Tietoiskuja Tukholman retkistä, Historia-aiheita, Turvallisuusaiheita, Mahdollinen kirjailijavieras, Liiton uusi luottamushenkilöjohto!, Eurooppa-asiaa! 

Mielenkiintoisia puhujanimiä ja aiheita tba! Pidätämme oikeudet muutoksiin ja yllätyksiin!
 

Matkavastaavien infomateriaali

Yhdistysten ja piirien matkavastaaville tarkoitettu infomateriaali löytyy tietopankista!