Ilmoittautuminen liittokokoukseen

Ilmoittautuminen liittokokoukseen

Ilmoittautumisohjeet senioriliiton liittokokoukseen löytyvät alta

Kokousmaksu

Koskee virallisia edustajia, eli seniori- ja piiriyhdistysten valtuuttamia äänivaltaisia edustajia. Maksu on 26 euroa/ edustaja (kokous-, järjestely-, ja materiaalimaksu).

Ilmoittautumisohjeet

Kansallisen senioriliiton 18.11.2020 liittokokoukseen Helsingissä ilmoittaudutaan sähköisesti.

Ilmoittautuminen alkaa uudelleen 15.9.2020 klo 10.00

Ohjeet ovat:

Kokoukseen ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Kansallisen senioriliiton sivuilta www.senioriliitto.fi löytyvästä liittokokoustapahtumasta, ohjeiden alla/sivulla olevasta napista tai mobiilisovelluksen avulla. Voit ilmoittautua liittokokoukseen TÄSTÄ!

Ilmoittautumislomake täytetään netissä ja lähetetään senioriliittoon Tallenna -nappia painamalla. Täytä lomake huolella. Jos lomakkeen lähettäminen ei onnistu, tarkista, että kaikki pakolliset kohdat (tähdellä merkityt) on täytettynä.

Lasku lähtee suoraan järjestelmästä varaajalle. Jos yhdistyksesi (tai piiri) maksaa ilmoittautumisesi, merkitse yhdistyksesi maksajaksi. Tällöin lasku lähtee suoraan yhdistykseen. Huomaathan, että laskua ei voi jakaa useammalle maksajalle.

Senioriliitto lähettää laskun kokouksesta sähköisessä lomakkeessa ilmoitetulle maksajalle ilmoittautumisen jälkeen. Huomaathan, että tällöin maksu pitää olla maksettuna.

Peruutusehdot: Äänivaltaisen kokousedustajan liittokokousmaksu veloitetaan ennakkoon viimeistään viikkoa ennen kokousta. Maksu on oltava maksettuna ennen kokousta!  

 

Tiedustelut koskien liittokokousasioita ja ilmoittautumista:

toimistovastaava
Merja Lepistö
merja.lepisto@senioriliitto.fi 


järjestö- ja koulutusvastaava
Pia Nyman
pia.nyman@senioriliitto.fi