Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssi Helsingissä ja Uudellamaalla

Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssi Helsingissä ja Uudellamaalla

25.5.2021 12:30 - 26.5.2021 15:30

Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -kurssille tiistaina 25.5. ja keskiviikkona 26.5.2021 klo 12.30–15.30. Kaksipäiväinen etäkurssi järjestetään Teams-kokouksena vallitsevan koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään opastusvideo etäkokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.

Tilaan otetaan alustavasti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

 

Ilmoittaudu kurssille PAINAMALLA TÄSTÄ.

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa: 

25.5.2021
Aloitussanat ja esittäytyminen (hanketyöntekijät)
Työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen: Eläkeajan muutoksen kohtaaminen

26.5.2021
Työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen: Eläkkeelle siirtymisen mahdollisuudet
Varatuomari, senioriaktiivi Tuulikki Petäjäniemi: Vapaaehtoistoiminta ja sen mahdollisuudet
Loppukeskustelu ja palaute (hanketyöntekijät)

Kurssi on kaksipäiväinen ja maksuton.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.
 

Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.