SENIORILIITON 50-VUOTISJUHLALUENTOSARJA: HOPEATALOUDEN MAHDOLLISUUDET

8.3.2021 10:15 - 8.3.2021 11:15

Senioriliitto juhlistaa 50-vuotistaivaltaan juhlaluentosarjalla, joka alkaa 8.3. klo 10.15 - 11.15 pidettävällä luennolla: Aiheena hopeatalouden mahdollisuudet ja vieraana Piia-Noora Kauppi, Finanssialan Keskusliitto ry, toimitusjohtaja.

Sarjaa jatketaan tämän vuoden ajan ja tulevista luennoista tiedotetaan kuukausittaisissa jäsenviesteissä!

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen luennon alkua. Luento pidetään Teams live -tapahtumana, jota voi seurata joko Teams -sovelluksen kautta tai tietokoneen selaimelta (Chrome, Edge, Firefox, Safari). Seuraaminen ei edellytä Teams -tunnuksia, kameraa tai mikrofonia! Kysymyksiä voi esittää keskustelupalstan kautta.

Sarjaa jatketaan ja tulevista luennoista tiedotetaan jäsenviesteissä!

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN TÄÄLLÄ: https://kilta.senioriliitto.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=9022