VIIMEISET PAIKAT: Senioreiden jokiristeily Main- ja Reinjoelle Frankfurtista Amsterdamiin 11.9.2023

VIIMEISET PAIKAT: Senioreiden jokiristeily Main- ja Reinjoelle Frankfurtista Amsterdamiin 11.9.2023

Lähde tunnelmalliselle jokiristeilylle Saksasta Alankomaihin, nauttimaan kaupunkien sykkeestä, nähtävyyksistä ja pikku­paikkojen idyllistä.

Syyskuun yhteismatkan kruunaavat laivan ruokaherkut ja joenvarren levolliset näkymät, joita voisi ihailla loputtomiin.Jo risteilyn alkusatama Frankfurt tarjoaa komeaa katseltavaa. Puuristikkotalot ja vanhat linnat nousevat pääosaan, kun matkaat viininviljelysseudulle. Mainzissa voit maistella seudun satoa ja Koblenzissa nousta gondolihissillä kukkulan linnoitukselle. Yhden illan vietät Kölnissä. Alankomaissa saat tutustua viihtyisään Nijmegeniin, Gorinchemin linnoituskaupunkiin ja Dordrechtiin, jonka keskusta on jokien ja kanaalien pirstoma. Vilkkaan rahtisataman värittämä Rotterdam säväyttää nykyarkkitehtuurillaan. Sokerina risteilyn pohjalla on lumoava Amsterdam. 

Matka saatavilla myös ilman lentoja (11.-22.9.2023) kulkien Finnlinesin laivalla Saksaan ja sieltä linja-­autolla joki laivalle ja takaisin. 

Tälle upealle jokiristeilylle on mahdollista lähteä joko maata pitkin matkustaen tai lentäen! Matkan vastuullinen matkatoimisto on Kristina Cruises Oy. Lue lisää klikkaamalla tästä