Senioriliiton Elämäniloa ja voimaa -risteily Tukholmaan 5.2.-7.2.2024

Senioriliiton Elämäniloa ja voimaa -risteily Tukholmaan 5.2.-7.2.2024

Tervetuloa mukaan Elämänilo ja voimaa -risteilylle! Risteilyn henkilömyynti on alkanut Matkapoikien kautta. Kysy myös mahdollista ryhmävarausta omasta paikallisyhdistyksestäsi!

Hyvä seniori!

Lähde kanssamme mukaan Elämäniloa ja voimaa -risteilylle Tukholmaan ja kutsu mukaan ystäväsikin! Luvassa on monipuolinen risteily ja paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tapaat laivalla senioreita kaikkialta Suomesta ja liittomme uudet luottamushenkilöt. 

Pääset varaamaan paikkasi risteilyltä 1.9. alkaen Matkapoikien kautta. Jos haluat varata paikkasi heti, ole rohkeasti yhteydessä omaan yhdistykseesi, sillä yhdistykset voivat varata paikkoja ryhmille jo nyt! 

Risteilymme ohjelma on hyvin korkeatasoinen: mukana on lukuisia mielenkiintoisia esiintyjiä ja aiheita niin yhteiskunnan, järjestötoiminnan, terveyden ja liikunnan kuin uuden teemamme ympäriltä. 

Senioriliiton uusi johto on tietysti mukana ja tavattavissa. Myös vapaamuotoinen ohjelma tanssimahdollisuuksineen ja upeat artistit ovat mukaansatempaavia. Risteilyllä opitaan, kehitetään toimintaamme ja pidetään hauskaa yhdessä!

Tule mukaan ja kutsu ystäväsikin tutustumaan senioriliittoon. Voit kutsua mukaan myös uusia jäseniä ja jäsenyyttä harkitsevia ystäviäsi. Muista kysyä ystäväsi senioriyhdistyksen jäseneksi ennen risteilyä, jolloin hän pääsee mukaan jäsenhinnalla!

Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä etenkin parhaat hytit ovat kohta loppuunmyytyjä.

Tavataan Elämäniloa ja voimaa -risteilyllä!

Maarit Kuikka
toiminnanjohtaja
Kansallinen senioriliitto ry

Klikkaa tästä, lue lisää ja varaa oma paikkasi!

Lue lisää ohjemasta klikkaamalla tästä!