Ilmoittaudu mukaan Rohkeasti eläkkeelle -tapahtumaan Lappeenrantaan!

Ilmoittaudu mukaan Rohkeasti eläkkeelle -tapahtumaan Lappeenrantaan!

Tervetuloa Lappeenrannan Rohkeasti eläkkeelle -kurssille 21.5.–22.5. klo 9:00–14:45. Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet vasta suunnittelemassa omannäköistäsi eläkeaikaa tai kenties haluat uusia ajatuksia sen suunnitteluun.

Kurssin järjestävät yhteistyössä Kansallinen senioriliitto ry ja Suomen Golfliitto ry. Tapahtuma järjestetään Viipurin golfin tiloissa. Osoite on Vehkataipaleentie 589, 53300 Lappeenranta.

Kurssilta saat tukea ja kannustusta sekä ideoita rohkeasti omaan eläkeaikaasi. Käsiteltävinä teemoina on muun muassa muutoksen kohtaaminen eläkkeelle siirryttäessä sekä mahdollisuudet ja vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Jokaisen eläkeaika on ainutlaatuinen, ja kurssilla tarjotaan näkökulmia aktiiviseen eläkeaikaan siirtymiseen.

Kurssille ilmoittaudutaan etukäteen. Kurssimaksu on 30 € ja se sisältää kurssipäivien aikana aamukahvit, päivälliset, luennot ja golfiin tutustumisen lajiopettajan johdolla. Kurssi on suunnattu lähtökohtaisesti eläkkeelle jäämässä oleville sekä hiljattain eläkkeelle jääneille henkilöille.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan painamalla tästä