Rohkeasti Eläkkeelle -kurssit pyörähtävät käyntiin ensi viikolla

Rohkeasti Eläkkeelle -kurssit pyörähtävät käyntiin ensi viikolla

Osana Rohkeasti Seniori -hankkeen toteutusta on järjestetty jo useita matalan kynnyksen tapahtumia, joissa hanketta on esitelty muun muassa messuilla, kylätapahtumissa ja senioriliiton järjestämissä tapahtumissa. Tilaisuuksissa on jaettu runsaasti esitteitä hankkeesta kiinnostuneille ihmisille, ja esimerkiksi Tuusulan kotiseutumarkkinoilla 10.8.2019 hankkeen teltan luona kävi lukuisia ihmisiä keskustelemassa hankkeen aktiivien kanssa muun muassa yksinäisyyden tuntemuksista.

Hankkeen läsnäolo väenpaljouden keskellä on ollut antoisaa, sillä siten on tavoitettu useita hankkeen sisällöstä ja tavoitteesta kiinnostuneita henkilöitä. Vapaaehtoisten verkostomme onkin tehnyt paljon etsivää työtä hankkeen kohdehenkilöiden tavoittamiseksi, ja matalan kynnyksen tilaisuuksien järjestäminen on yksi tehokas keino tavoitteen toteuttamiseksi. Esitteiden ja Rohkeasti Seniori -mainossuurennuslasien avulla hankkeen sanoma on saatu leviämään paikallisella tasolla, mikä enteilee hyvää näkyvyyttä jatkossakin.

Ensi viikosta (7.10.) alkaen hankkeen tapahtumat lisääntyvät ja monipuolistuvat jälleen, kun syksyn Rohkeasti Eläkkeelle -kurssit alkavat Espoon Tapiolan kurssitilaisuuksilla. Kurssit ovat erityisesti suunnattu eläköitymistä ajankohtaisena asiana pitäville ja asiaa miettiville ihmisille.

Rohkeasti Eläkkeelle -kurssit tarjoavat muutoksen kohtaamiseen esimerkiksi vertaistukeen perustuvan keskusteluareenan, asiantuntijapuheenvuorojen tuoreita näkökulmia sekä neuvoja lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseen. Kursseilla kuullaan sekä asiantuntijoita että jo eläköityneiden aktiivien puheenvuoroja.

Ilmoittautuminen on jo avoinna osaan kursseista, ja loppuihinkin pääsee ilmoittautumaan kuluvan kuukauden aikana.