Syksyn 2019 Rohkeasti Eläkkeelle -kurssit ovat ohi

Syksyn 2019 Rohkeasti Eläkkeelle -kurssit ovat ohi

Syksyn Rohkeasti eläkkeelle -kurssit ovat nyt Oulun kurssin myötä takana päin. Hankkeessa suunnitellaan ja valmistellaan jo keväälle 2020 kursseja yhteensä 15 paikkakunnalle ympäri Suomea.

Kursseillamme on lokakuusta lähtien tarjottu uusia näkökulmia liittyen eläkkeelle jäämiseen ja eläkeajan aktiviteetteihin. Olemme pyrkineet antamaan kurssien osallistujille näkökulmia sekä aktiiviseen kansalaisuuteen että erilaisiin eläkeajan mahdollisuuksiin.

Rohkeasti eläkkeelle -kurssien osallistujat ovat saamamme palautteen mukaan pitäneet kurssia merkityksellisenä sekä tarjoamiamme vinkkejä hyödyllisinä. Erityistä kiitosta ovat saaneet professori Jorma Uotisen, yhteisövalmentaja Anna Pylkkäsen sekä konsultti Rauno Pääkkösen ohella myös muut kurssin puhujat, jotka ovat senioriliiton piirien paikallisia aktiiveja. Vapaaehtoispuhujien omaan kokemukseen perustuneet puheenvuorot ovat synnyttäneet hedelmällisiä keskusteluita kurssitilaisuuksien aikana.

Onnistuneen syksyn turvin suuntaamme kohti ensi kevättä luottavaisin mielin. Odotamme keväältä kursseilta lisää mielenkiintoisia, yhteisöllisiä keskusteluja, jotka tarjoavat osallistujille uudenlaisia ajatuksia eläkkeelle jäämiseen ja eläkeaikaan.