Loppuvuoden kaksi kurssia siirtyvät etäkursseiksi

Loppuvuoden kaksi kurssia siirtyvät etäkursseiksi

Kouvolan ja Porin kurssit siirtyvät etänä toteutettaviksi joulukuussa 2020

Huonontuvan koronavirustilanteen takia Rohkeasti seniori -hanke on päättänyt siirtää Kouvolan Rohkeasti eläkkeelle -kurssin (7.-8.12.2020) ja Porin Rohkeasti senioriksi -kurssin (9.12.2020) etätoteutuksena tapahtuviksi kursseiksi. Kymenlaakson ja Satakunnan epidemiatilanne vaikutti olennaisesti hankkeessa tehtyyn päätökseen.

Kurssiosallistujia tiedotetaan aivan lähiaikoina lisää etätoteutuksesta. Heille lähetetään ohjevideo Teams-sovelluksen käytöstä sekä yleisiä ohjeita liittyen kurssiin ja sen toteutukseen. Tarkoituksena on, että jokainen halukas pääsee osallistumaan etäkursseille.

Porin Rohkeasti senioriksi -kurssi toteutetaan rakenteeltaan samana kurssina. Kouvolan Rohkeasti eläkkeelle -kurssin puhujana kahtena lyhennettynä päivänä toimii työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen, joka on toiminut kurssin yhtenä puhujana hankkeen alusta alkaen.

Kouvolan kurssilaisille on tarkoitus järjestää myös lähipäivä tammikuun lopussa 2020, jos koronatilanne sen mahdollistaa. Tällöin puheenvuoronsa pitäisivät hankkeen keulahahmo Jorma Uotinen sekä Kymenlaakson kansallisen senioripiirin puheenjohtaja Raimo Kinnunen.

Jos koet eläkeajan alun olevan Sinulle ajankohtainen asia, ilmoittaudu vielä mukaan kursseille!

Tule mukaan - Älä jää yksin!