Jäsen ilmoittaudu mukaan digisarjan luennolle!

Kansallinen senioriliitto jatkaa 11.11.2021 Digisarja -luentoja, jotka toteutetaan Teams Liven avulla. Toisen sarjan neljännen luennon aiheena on Office-ohjelmat. Jokaiselle luennolle on ilmoittauduttava erikseen.

Loppuvuoden aikana liitto tuottaa seuraavaa kuusiosaista Digitaidot -luentoa, joka syventyy tietotekniikan eri osa-alueisiin sosiaalisesta mediasta laitteistohankintaan.Luennoitsijana toimii Suomen Kotidata Oy. Digisarja- luentojen aiheet löydät alta:

• Facebook ja sosiaalinen media, tallenne jäsensivuilla.
  • Tietoturvallisuus, tallenne jäsensivuilla.
  • Terveysteknologia, tallenne jäsnsivuilla.
  • 18.11 14:00-15:30 Office-ohjelmat, ilmoittaudu 18.11. luennolle tästä!
  • 25.11 14:00-15:30 Pilvipalvelut, ilmoittaudu 25.11.luennolle tästä
  • 2.12 14:00-15:30 Laitteistohankinta, ilmoittaudu 2.12. luennolle tästä!

Tapahtuma on tarkoitettu senioriliiton paikallisyhdistysten jäsenille.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen luennon alkua. Luento pidetään Teams live -tapahtumana, jota voi seurata joko Teams -sovelluksen kautta tai tietokoneen selaimelta (Chrome, Edge, Firefox, Safari). Tapahtuma myös nauhoitetaan ja seuraaminen ei edellytä Teams -tunnuksia, kameraa tai mikrofonia! Tapahtuma tulee myöhemmin katseltavaksi. Luennoilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta.